top of page

Afslanken met persoonlijke begeleiding

Wil je graag wat kilo's verliezen en verkies je om dit te doen met persoonlijke begeleiding, dan kan je ook bij mij terecht. 

 

We starten met een intake gesprek 

De persoonlijke coaching start met een eerste gesprek van 1 tot anderhalf uur. We overlopen dan het eetpatroon, eetgedrag, de mogelijke moeilijkheden, het eventueel voorkomen van emo-eten, sociaal eten, etc. Op basis van uw leeftijd, gewicht en lengte (en het feit dat u een vrouw bent) wordt een persoonlijke berekening gedaan van uw voedingsbehoefte. Op basis daarvan wordt een planning opgesteld. Na het eerste gesprek krijgt u al een kaft mee met heel wat informatie zodat u succesvol aan uw eerste week/weken kan beginnen. 

 

Opvolgende gesprekken

Doorgaans worden de daaropvolgende afspraken wekelijks ingepland. Als dit niet mogelijk is, of indien u liever slechts om de 2 of 3 weken wil langskomen, kan dat ook. Er is ook een mogelijkheid om de opvolggesprekken via skype te voeren. 

 

Tijdens de coaching is er zowel aandacht voor de voeding op zich (weekplanningen, voedingslijsten, recepten, tips, e.d.) als voor eetgedrag (stress-eten, emo-eten, vermoeidheid, etc). Zo kan er voor iedereen een persoonlijke planning worden opgesteld en worden ook de individuele motivationele uitdagingen aangepakt. 

Tarieven

 

Het tarief voor een eerste gesprek is 75€.

Opvolggesprekken kosten 35€.

Wil je genieten van een voordeeltarief? Dan boek je ineens voor het volledige traject en betaal je 285 € i.p.v. 320 €.

elsje foto ago's .jpeg
bottom of page